Eredeti kérdés ricsii2001 által:

Érdeklődés a szolgáltatás iránt

Sziasztok! Egy olyan VPN szolgáltatót keresek, amelyik rendelkezik magyar szerverekkel. Az agyonhipeolt szolgáltatók számomra nem felelnek meg, mert azokat már rég bannolták azok a szolgáltatók, amelyeket nézni szeretném külföldről (RTL+, Tv2Play, a Magyar HBO Max, Netflix, és Disney+). Ma találtam rá erre a szolgáltatásra, gyorsan regisztráltam is, de még mielőtt előfizetnék, lenne néhány kérdésem. Az Open VPN-ben jártas vagyok, ezt ugorhatjuk. A kérdéseim a következőek:
- Milyen gyors a letöltési, és feltöltési sebesség? 500 mbps az alap letöltési sebességem, és kb. 300 a feltöltési sebességem, ebből mennyit fog elvenni tőlem a VPN? Ezen kívül a kérdésem az lenne még, hogy Magyar szerverekkel működik az RTL+, a Disney+, a HBOMax, és a Netflix? Köszönöm a válaszokat előre is!

duffy

  • 2023-04-09 21:39:46

Szia. evek ota hasznalom, minden magyar fellulet mukodik rendessen. HBO Max, Netflix tokeletesen akadas mentes. torrentezek is, neha 20mb/s fele is megy a letoltes. maximalisan meg vagyok elegedve, csak ajanlani tudom!


Szólj hozzá

Jelentkezz be hogy hozzá tudj szólni!